BID-team pakt 3 personen met 29 kilo cocaine op Zanderij

Het Bidteam van politie is alert en dat is weer eens gebleken op zaterdag 2 februari op de J.A. Pengel internationale luchthaven. Aangehouden zijn de volgende drugskoeriers te weten:
Diana L. oud 51 jaar. Zij had in haar bagage een kralen deurscherm. Bij onderzoek is gebleken dat al de kralen gevuld waren met cocaïne. De kralen deurscherm heeft een bruto gewicht van 5325 gram. Deze verdachte bezit de Nederlandse nationaliteit
Wendel G. oud 31 jaar. Aan de rugzijde van zijn rugtas is een zogenaamde dubbele bodem aangebracht. Daarin was 2679 gram cocaïne verstopt. Deze verdachte is Nederlander.
Chandra C. oud 36 jaar. In haar bagage zijn 23 pakken met cocaïne in pasta vorm aangetroffen. Deze cocaïne pasta was geplaatst in een omhulsel van gemalen peper. Voorts had men starten van gedroogde vis (drey visi) tussen de omhulsel van de verpakte cocaïne doen uitsteken om te doen voorkomen als of het droge vis was dat men verpakt had. De 23 pakken met cocaine pasta hebben een bruto gewicht van 21.651 gram. Deze vrouw heeft de Surinaamse nationaliteit.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: