SURINAMEWHAT2DO

SURINAMEWHAT2DODoes Travel & Cadushi Tours presenteert met gepaste trots de eerste editie van SURINAMEWHAT2DO. Deze brochure die in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits is verschenen heeft als doel de toeristen in Suriname wegwijs te maken van al het moois dat ons land te bieden heeft. De eerste editie van SURINAMEWHAT2DO is verschenen in een oplage van 60.000 exemplaren en zal wekelijks worden verspreid bij alle belangrijke hotels en andere plekken die worden bezocht door de toeristen in speciaal daarvoor gemaakte bakken. Does Travel & Cadushi Tours brengt in samenwerking met haar kantoren in Nederland en Suriname vele toeristen naar Suriname en boekt per jaar duizenden hotelovernachtingen in Suriname. Het reisbureau heeft  na 10 jaar CURACAOWHAT2DO te hebben uitgebracht, nu ook een eigen editie in Suriname. CURACAOWHAT2DO is de meest gevraagde brochure op Curacao door de toeristen. Does Travel & Cadushi Tours opende haar deuren 53 jaar geleden in Suriname en wij hopen met de uitgave van SURINAMEWHAT2DO een positieve bijdrage te leveren aan de stormachtige ontwikkeling van het toerisme in ons switi Sranan. In SURINAMEWHAT2DO vindt men behalve een complete plattegrond van Suriname, ook een kaart van Suriname en verder alle mogelijke informatie die de toerist tijdens zijn verblijf in Suriname nodig heeft van de telefoonnummers van ziekenhuizen tot de telefoonnummers en adressen van restaurants, van autoverhuur tot benzinestations en ga zo maar door. Kortom SURINAMEWHAT2DO staat vol nuttige informatie om het verblijf van de toerist zo aangenaam mogelijk te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: