Twee jeugdige winkeldieven steken oplettende winkelier neer

De politie van Geyersvlijt heeft woensdagavond omstreeks 18.50 uur twee 14-jarige verdachten aangehouden aan de Gompertstraat. Het betrof hierbij een winkeldiefstal, waarbij drie minderjarige jongens kledingstukken hadden weggenomen uit een winkel. Toen de winkelier hen naderde om een onderzoek in hun tassen te doen, ontstond er een worsteling. Eén hunner haalde op een bepaald moment een mes tevoorschijn en verwondde de winkelier daarmee op het behaard hoofd. De politie werd ingeschakeld. Twee van de jongemannen zijn aangehouden en de derde kans zag weg te vluchten. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp en is na medisch te zijn behandeld heengezonden. Het tweetal is na te zijn voorgeleid door de politie van Jeugdzaken in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: