CKC Motors gecertificeerd

DSC_0020Op 29 en 30 oktober 2012 is een certificeringsaudit in het nieuwste Kwaliteitsmanagementsysteem ISO 9001:2008 door de lead auditors van het Internationale Certificeringsbureau KIWA t.b.v. CKC Motors Company N.V. uitgevoerd. Vervolgens is een maand later en wel op 29 en 30 november 2012 de certificeringsaudit in het milieuveiligheidsmanagementsysteem ISO 14001:2004 door KIWA uitgevoerd. Beide certificeringsaudits zijn goed verlopen en het bedrijf is op bovengenoemde data in 2 systemen gecertificeerd nl. ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004. De certificaten zijn intussen uitgereikt aan de directeur van dit bedrijf, Danny William. Het voorbereidende werk voor het certificeren van CKC Motors is uitgevoerd door de Quality Manager tevens Lead-Auditor, Ritesh Bissumbhar, die in 6 maanden tijd samen met het totale personeel de nodige werkzaamheden voor het certificeren van dit bedrijf in de bovengenoemde Kwaliteitsmanagementsystemen heeft verricht. De Certificeringen bij CKC Motors zijn een mooie internationale erkenning, waarbij de afnemer en klant verzekerd zijn van de kwaliteit van de producten en dienstverlening.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: