Drugsverkoper verwezen naar de rc

De 44-jarige J.O. werd afgelopen woensdag door de politie van bureau Munderbuiten aangehouden. De wetsdienaren vonden 532 wikkeltjes crackcocaïne en 57 wikkeltjes heroïne in zijn bezit. De spullen zijn in beslag genomen. De verdachte werd gisteren voorgeleid. Volgens de persofficier van justitie is de zaak van J.O. verwezen naar de rechter-commissaris.
Uit het politioneel onderzoek blijkt ook dat tijdens de aanhouding er een bedrag van iets meer dan SRD 6000 op J.O. werd aangetroffen. Dat bedrag bestaat voor het leeuwendeel uit munten. Het geldsbedrag is hangende het onderzoek ook in beslag genomen. Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden heeft de politie sterk het vermoeden dat J.O. een drugsverkoper is en dat het geld afkomstig is van zijn drugsverkoopactiviteiten.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: