Voertuig over de kop

Een grijze Toyota Corolla is gistermorgen omstreeks 4.00 uur over de kop gegaan. Volgens de verklaring van de bestuurder moet hij achter het stuur in slaap zijn gevallen. Dit voorval deed zich voor ter hoogte van de Commetewanekreek. De bestuurder kwam vanuit Tamanredjo gaande richting Albina. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het voertuig door iemand anders werd bestuurd dan eerder was aangegeven. De eigenlijke bestuurder is niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Dit kwam de politie pas later op het bureau te weten. Zowel de bestuurder als de eigenaar verkeerde onder invloed van alcohol. De politie van Tamanredjo heeft het rijbewijs van de bestuurder die zich voordeed als eigenaar, ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: