Roy Boedhoe Enterprises ISO 9001 gecertificeerd

Voor ondernemer Roy Boedhoe is gisteren een droom werkelijkheid geworden. RB Enterprises is vanaf gisteren ISO 9001 gecertificeerd door het Kiwa Certificeringbureau in Nederland. Boedhoe keek gistermorgen vol trots toen de ‘Kiwa 9001gecertificeerd’ – stickers werden geplakt op de fuel trucks van de ondernemer. De certificering betekent voor Boedhoe ‘je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.’ Volgens de ondernemer kom je ook vertrouwelijk over bij de grote multinationals. Men wil pas zaken met je doen als je bent gecertificeerd.
De stap naar certificering is volgens Boedhoe eind 2011 ingezet. Het project komt vanuit het ministerie van Financiën. Volgens de RB Enterprises – directeur hebben zij heel veel moeten doen om dit resultaat te bereiken. Belangrijk was dat er twee kwaliteitsmanagers moesten zijn. Dochters Shalini en Sandhia Boedhoe zijn getraind tot kwaliteitsmanagers. Deze kwaliteitsmanagers hebben daarna het kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd in het bedrijf. Volgens Sandhia Boedhoe wordt het personeel vanaf het begin betrokken bij het proces. ‘Zij zullen uiteindelijk het main proces uitvoeren.’ Het grote werk begint volgens haar eigenlijk nu pas. ‘Je moet je certificaat blijven behouden.’
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: