Behandeling inbraakzaak tankstation Commewijne in hoger beroep

Steven W. werd op 24 oktober 2011 door de kantonrechter tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld. De verdachte tekende hoger beroep aan, omdat hij het niet eens was met het vonnis. Advocaat Guno Rijssel staat de verdachte juridisch bij.
Gisteren is de zaak in hoger beroep behandeld. Steven zou op 23 maart  2011 tezamen en in vereniging een inbraak hebben gepleegd bij een tankstation te Commewijne. De strafrechter achtte het feit tegen deze verdachte wettig en overtuigend bewezen. De verdachten hebben accu’s, zaktelefoons, een jachtgeweer en een brandkast, inhoudende SRD 56.000, buitgemaakt. De criminelen verschaften zich toegang tot de kantoorruimte van het servicestation door het glaswerk stuk te slaan. Ook forceerden zij de deuren van die ruimte. Steven heeft inmiddels al een jaar en drie maanden uitgezeten. De behandeling van deze zaak wordt op 22 februari door het Hof voortgezet. Steven blijft aangehouden.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: