Vrijspraak geëist tegen SLM-medewerkers

Het Openbaar Ministerie eiste gisteren vrijspraak tegen de twee SLM- medewerkers, Lucien C. en August K. Zij worden ervan verdacht op zaterdag 9 juni 2011 cocaïne in containers te hebben verborgen. De hoofdofficier van justitie, Carmen Rasam, gaf aan dat zij sterk het vermoeden heeft dat deze twee heren veel meer afweten van de zaak. Maar omdat zij formeel het bewijs niet kon leveren, eiste zij vrijspraak. De verdachte August was belast met de algemene security. Hij heeft de containers aangetoond, welke in het vliegtuig zouden worden geplaatst. Lucien was de supervisor van het platform. Advocaat Serge Heijmans, die de verdachte August bijstaat, verzocht de rechter om op een later moment te mogen pleiten. Hij gaf aan dat de behandeling van deze zaak heel lang heeft geduurd. Hij wil toch wel van zijn kant uit het woord voeren. Op 11 maart komen beide raadslieden aan het woord. De verdachten waren reeds eerder op vrije voeten gesteld. Zij werden aangezegd om aanwezig te zijn op de volgende zitting.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: