Jongerencollectief introduceert NLP

Jongeren Collectief introduceert NLPDe minister van Sport- en Jeugdzaken, Ismanto Adna, heeft afgelopen vrijdag het nieuw jongerencollectief ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’ gelaunched (JC-NLP). De introductie van het NLP voor jongeren tussen 9 en 17 jaar vond plaats in theater Unique. NLP is een wereldwijd bekende methodiek, die effectieve communicatie en persoonlijke groei nastreeft. Deze techniek is toepasbaar voor jong en oud in het dagelijks functioneren. Het biedt jongeren spelenderwijs praktische gereedschappen om steviger in de maatschappij te staan.
Minister Adna is heel blij dat behalve het ministerie ook nog jonge organisaties opkomen voor het zelfde belang en dezelfde doelgroep. De bewindsman verzekerde zijn ondersteuning aan het collectief.  JC-NLP is een initiatief van NLP-Master Practitioners in samenwerking met internationaal NLP-trainer, drs. Harry Mungra van het Pedagogisch Psychologisch Onderzoek en Adviesbureau (PPOA). Het collectief bestaat uit vrijwilligers. Het heeft na een succesvolle pilotweek in 2012 haar eerste officiële activiteiten gepland voor 2013. De activiteiten zijn gericht op voornamelijk kansarme groepen. Het JC-NLP beoogt onder andere trainingen, discussiesessies en workshops te organiseren en daarnaast een samenwerking te hebben met organisaties die met jongeren werken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: