Heavy Equipment School houdt tweede diploma-uitreiking

Heavy Equipment School houdt tweede diploma uitreikingOp zaterdag heeft Cheec (Caribbean Heavy Equipment Educational Center) in de bankethal van Torarica diploma’s uitgereikt. Haar divisie Heavy Equipment School heeft voor de tweede maal een groep van 12 gekwalificeerde ‘excavator operators’ afgevaardigd aan de Surinaamse maatschappij. In de toespraak van de directeur werd de toegevoegde waarde van deze unieke opleiding geaccentueerd voor de Surinaamse arbeidsmarkt.
Cheec is een trainingsinstituut in Suriname en in het Caribische gebied met gekwalificeerde en ervaren instructeurs die trainingen ontwikkelen en verzorgen voor zwaar materieel operators en technici. Naast het verzorgen van trainingen in bedrijven, is er sinds november 2009 gestart met een aparte divisie: de Heavy Equipment School (HES). ‘De geslaagden die hun diploma’s in ontvangst mochten nemen, zijn de vruchten van de school.’ De avond werd afgesloten met een boodschap aan de geslaagden: ‘Ga en wees een voorbeeldoperator die veilig en volgens de standaarden het werk kan uitvoeren.” 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: