Dc Ramdhani huldigt gouden en diamanten echtparen Saramacca

Dc Ramdhani huldigt gouden en diamanten echtparen SaramaccaDistrictscommissaris Aroenkoemar Ramdhani van Saramacca heeft vrijdagavond namens de president vijf echtparen gehuldigd op zijn commissariaat. Het zesde echtpaar Kartodirjo – Poniran is door ziekte thuis gehuldigd door de dc. In totaal waren er 5 gouden en 1 diamanten huwelijk. Het duo Soeroredjo – Dolladi is al 60 jaar met elkaar in de echt verbonden. De koppels Singapradja – Partowintono, Punwasi – Sanggam, Khemon – Chotoe en Karijosentiko – Deno hebben het huwelijk 50 jaar in stand kunnen houden.
Ramdhani vond het een hele eer om deze voorbeeldige echtparen te huldigen in het district. ‘Senioren burgers zijn het goede voorbeeld voor jongeren die steeds minder tolerant zijn in het huwelijk.’ De echtparen waren het er allemaal over eens dat geduld, wederzijdse vertrouwen en respect voorwaarden zijn om deze mijlpaal te halen. De senioren burgers hebben ook een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Suriname.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: