15-jarige genoteerd als derde verkeersdode

De 15-jarige Karan Kisoen is als de derde verkeersdode voor dit jaar genoteerd. Zondagavond omstreeks 19.30 uur is Kisoen betrokken geweest bij een aanrijding aan de Lakatangweg, een zijstraat van de Mr. P. Chandishawweg. Inspecteur Drohpatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst deelt aan Dagblad Suriname mee dat een bestelbus de 15-jarige heeft onderschept. Kisoen was aan de Lakatangweg op de bromfiets met een duo. Op een bepaald moment merkte Kisoen op dat de verlichting van zijn brommer het niet deed. Hij is toen afgestapt van zijn brommer. De Lakatangweg is niet voorzien van verlichting. Tijdens het repareren werd hij van achteren geschept door het vermeld voertuig. Kort na de aanrijding kwam Kisoen te overlijden. Ramkhelawan zegt dat het in deze gaat om een voetganger. Kisoen bewoog zich ten tijde van de aanrijding niet op de brommer. Hij wordt beschouwd als een voetganger. In dit jaar is de eerste verkeersdode op 4 januari genoteerd. Een 66-jarige bromfietser was het eerste slachtoffer, dat in het verkeer is komen te overlijden. De tweede verkeersdode is de 3-jarige peuter, een voetgangster en Kisoen is de derde. Het betreft dus ook een voetganger.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: