Nep notaris benadeelt twee personen

Een man die zich voordeed als notaris Bisoen is aangehouden wegens oplichterij. Uit informatie blijkt dat deze man zich als een perceeleigenaar had voorgedaan. Aan de benadeelde hield hij voor dat hij notaris is. Vanwege het opgegeven beroep vertrouwde de benadeelde hem blindelings. Inmiddels is zijn inverzekeringstelling rechtmatig geacht. Naast de oplichterij blijkt dat hij zich ook schuldig zou hebben gemaakt aan vervalsing. Met het geld welke de man voor het perceel had ontvangen, heeft hij een voertuig bij een bekende car center gekocht. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de man middels valse bescheiden van die wagen het weer aan iemand anders had doorverkocht. De politie is bezig met dit onderzoek. Volgens verklaring van de verdachte heeft hij SRD 500 betaald aan iemand om aan een vervalst nummerbewijs en andere documenten te komen. De politie is bezig om die vervalser in beeld te brengen. De zogenaamde notaris blijft achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: