Drie inbraken te Tout Lui Faut Middenweg

Inbrekers hebben het gemunt op woningen waar bewoners op bepaalde momenten niet thuis zijn. Het is opgevallen dat de inbrekers in de middaguren hun kans schoon zien om hun slag te slaan. Donderdagmiddag omstreeks 12.15 uur kwam er bij de politie van Houttuin een melding van inbraak binnen. Uit informatie blijkt dat de bewoners niet thuis waren. Het ging om een woning aan de Tout Lui Faut Middenweg. De inbrekers verschaften zich toegang tot de woning door een keukenraam te forceren. Zij namen geld en een laptop mee.
Woensdagmiddag is er in twee woningen in dezelfde straat ingebroken. Bij een is het bij een poging gebleven. Uit het tweede huis hebben de inbrekers sieraden en een laptop buitgemaakt. Tot nog toe heeft de politie van Houttuin niet veel informatie kunnen verzamelen. Zij weet ook niet hoeveel inbrekers aan het werk zijn geweest. Het onderzoek wordt voortgezet om de daders te kunnen achterhalen.
Saskia Bandhan      

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: