Showorganisator Pets Promotion: ‘Kermis is voor arme mensen’

‘Kermis is een attractie voor arme mensen. En vooral de volwassenen die niet naar de discotheken kunnen gaan’, beweert de manager van Pets Promotion tegenover Dagblad Suriname. Door de burgers van Saramacca is bezwaar gemaakt omtrent het organiseren van een kermis te Groningen. Hier heeft de showorganisator moeite mee. ‘Het is niet mijn verantwoordelijkheid om de kinderen thuis te houden. Het is de taak van de ouders om hiervoor te zorgen. Wanneer we de zaak zo bekijken, kunnen we al de discotheken sluiten in het land.’
Volgens de organisator heeft hij zijn vergunningsaanvraag voor het houden van een kermis in voornoemd district ingetrokken. ‘Er zijn alleen maar problemen op het veld.’ Volgens de showorganisator is het daarom van groot belang dat de kermisorganisatoren zich verenigen. ‘Dan staan we sterk in onze schoenen.’ Hij stelt voorop dat hij de kost verdient met het organiseren van evenementen. Volgens hem probeert hij op eigen wijze er zorg voor te dragen dat vooral de jongeren niet op hoeken van de straten hangen, maar dat zij kunnen meedoen aan diverse attracties tegen een lage prijs.
Dagblad Suriname sprak met de districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani. Hij geeft ook aan dat de vergunningsaanvraag, die was ingediend door Pets Promotion, is ingetrokken. Nu heeft het commissariaat een andere vergunningsaanvraag voor het organiseren van een kermis in behandeling. Deze ligt thans op het bord van de gewestelijke politiecommandant voor advies.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: