Innovative overrompelt De Ster

3 InnovativeIn de competitie van de Paramaribo Slagbalbond (PSB) heeft P.S. Innovative een ‘pak slaag’ uitgedeeld aan De Ster. De dames van Innovative wonnen met 114-29 op de openingsdag. In deze wedstrijd werd een ongekend aantal ballen gevangen door Innovative, te weten 33. Ook was er een vrij hoog aantal ‘uitjes’ weggegeven door De Ster, te weten 42. De Tropen versloeg Struggles met 119-87, terwijl daarna Combinatie te sterk was voor Makandra met 106-68.
Aan de competitie van de PSB doen 9 verenigingen mee. Deze zijn De Tropen, The Struggles, New Generation, De Ster, P.S. Innovative, Inter Love, Makandra, Pokigron en Combinatie. Op zondag 27 januari wordt de tweede speeldag voortgezet op het Will Axwijk Sportcentrum. De wedstrijden op programma zijn Pokigron – Inter Love, New Generation – The Struggles, Makandra – De Tropen en Combinatie – De Ster.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: