Desire Hooghart nieuwe voorzitter bond ATM

Desire Hooghart nieuwe voorzitter bond ATMHet nieuw gekozen bestuur van de Algemene Bond Personeel Ministerie van Arbeid is door de minister ontvangen voor een kennismaking. Het bestuur werd vertegenwoordigd door voorzitter Desire Hooghart, ondervoorzitter R. Mack Nack, 1ste secretaris M. Ling, 2de secretaris R. Jubitana, penningmeester M. Adipi en commissaris L. Acton.
Tijdens het bezoek heeft de bondsvoorzitter aangegeven een goede samenwerking voor te staan met de leiding en de medewerkers van het ministerie. Op een later tijdstip zal het bestuur van de bond een wensenpakket aanbieden, na overleg met de leden. De minister die ook een goede samenwerking wenst, feliciteerde het bestuur met zijn verkiezing en wenste hem veel succes toe. De minister werd bijgestaan door zijn directeur S. Relyveld, de onderdirecteur Juridische en Internationale Zaken (J. Belfor) en beleidsadviseur Y. Cheuk A Lam.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: