Meer openbare toiletten gewenst op Lelydorp

Meer openbare toiletten gewenst op LelydorpBewoners van Lelydorp willen meer openbare toiletten in dit gebied. De hoofdplaats van Wanica is een enorme toeristische trekpleister. Het gebrek aan openbare toiletten vormt een drempel voor de bezoeker om langer te blijven op Lelydorp. Dit was één van de wenselijkheden van de burgers die aanwezig waren op de hoorzitting van Lelydorp in het Naks-gebouw. Ruim 200 personen waren aanwezig, inclusief dc Rawien Jiawan. Naast de toiletten willen de burgers ook gerealiseerd zien dat belangrijke zandwegen geasfalteerd worden en dat drinkwater en elektriciteit overal op Lelydorp aanwezig zijn. Dc Jiawan was blij met de burgerparticipatie aan de hoorzitting en merkte dat burgers bereid zijn samen te werken met de overheid voor een betere leefomgeving.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: