Roberto Banel: “Reselinio was een goede vriend”

De 23-jarige Reselino Dollard die op zondagmiddag het leven heeft gelaten, was niet alleen een voetballer, maar ook lid van de populaire muziekgroep Aptijt. Volgens Roberto Banel van Aptijt, was Reselinio al ongeveer 1 jaar een officieel lid van de groep. Banel vertelt: “Reselino heeft ruim 4 jaar met ons in de groep gewerkt. Hij hielp eerst met het shouwen van mijn keyboard en begon later met dansen. Dansen was een van zijn grootste hobby’s. Reselino bespeelde sinds kort de Congo. In 2009 maakte Reselino zijn eerste tour met Aptijt mee. Hij is van 2009 tot en met 2012 samen met de groep gereisd naar o.a Nederland, Belgie en Frans Guyana. Reselino was een persoonlijke vriend van iedreen.  Hij was sterk, behulpzaam, aardig en een heel beleefde jongeman. Reselino was een levendige jongen, iedereen hield van hem zowel ouderen als jongeren. Reslino was een hardwerkende jongen en door te sparen heeft hij zijn bromfiets, auto en perceel kunnen kopen. In het dagelijks leven was Reselino een fulltime muzikant en taxi chauffeur, vertelt Banel tot slot.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: