Moeder en Kindcentrum 's Lands Hospitaal solidair met anti-rookcampagne

niet-roken2‘s Lands Hospitaal (LH) is serieus bezig het roken binnen het ziekenhuis tegen te gaan en is druk doende met een beleid hierop te formuleren dat nog dit jaar van toepassing moet worden. De activiteiten van het ministerie van Volksgezondheid, waaronder het initiatief om de anti-tabakswet goedgekeurd te krijgen, worden volledig ondersteund door ‘s Lands Hospitaal. Met name het Moeder- en Kindcentrum geeft vandaag, maandag 21 en morgen, dinsdag 22 januari 2013, duidelijk zichtbaar een solidariteitssignaal, wanneer het personeel niet in het traditionele witte uniform op het werk verschijnt, maar in de rode truitjes die gebruikt worden in de campagne van het gezondheidsministerie. U bent uitgenodigd om verslag hierover te doen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: