Hakrinbank reikt VOS School Excellence Award uit

De Hakrinbank heeft gisteren de VOS School Excellence Award uitgereikt aan het Arthur Alex Hoogendoorn Atheneum, de winnaar voor het schooljaar 2011/2012 met een slagingspercentage van 93% voor 75 examenkandidaten. Jaarlijks wordt de Hakrinbank VOS (Voortgezet Onderwijs op Seniorenniveau) School Excellence Award uitgereikt. Deze prijs wordt uitgereikt aan de VOS-school met het hoogste slagingspercentage over het afgelopen schooljaar. De selectie-indicatoren zijn de slagingspercentages na her- en inhaalexamens, waarbij de school minimaal 30 examenkandidaten telt. De prijs die bij de award hoort, is een pc met printer.
Eerder op de ochtend schonk de bank twee laptops aan de Scholengemeenschap Lelydorp voor gebruik bij Autocad en de ICT-vakken, welke gedoceerd worden op de verschillende scholen binnen de gemeenschap. Het (mede) organiseren en sponsoren van diverse nuttige maatschappelijke activiteiten vallen binnen het Corporate Social Responsibility (CSR)-beleid van de Hakrinbank. CSR is niks anders dan maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij de Hakrinbank een historische relatie heeft met sport, onderwijs, kunst en cultuur. Met de sponsoring van kwalitatief hoogstaande projecten op deze terreinen ondersteunt de bank de organisatie hiervan en levert aldus een bijdrage aan de ontwikkeling van ons land.
De algemeen directeur van de Hakrinbank benadrukt dat de Hakrinbank door zal gaan met het sponsoren van nuttige sociaal-maatschappelijke projecten. ‘Wij verdienen door het vertrouwen dat de samenleving in de Hakrinbank stelt en doen daarom graag iets terug voor de Surinaamse gemeenschap.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: