Mercedes Benz dief meldt zich aan

FrontfotoDe 24-jarige verdachte, Romilio Bhagwandien, heeft zich op donderdag 17 januari aangemeld bij de politie. Hij werd daarbij vergezeld door zijn advocaat. Bhagwandien wordt ervan verdacht dat hij samen met anderen in de vroege ochtend van 5 januari een gewapende diefstal heeft gepleegd aan de Kwattaweg. Daarbij is onder meer een personenauto van het merk Mercedes Benz CLS 350 en SRD 3000 buitgemaakt. Intussen is Bhagwandien hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De 26-jarige Kenneth Janki wordt ook gezocht in deze diefstalzaak. Hij is nog voortvluchtig. De gestolen Benz met een kentekennummer PA 80-60 is door de politie van Moengo teruggevonden. De auto is te Perica in het distrikt Marowijne gesignaleerd en klemgereden. Bij die gelegenheid zaten drie mannen in het voertuig te weten de 75-jarige G.M. de 50-jarige H.M. en de 21-jarige J.R. Het voertuig is inmiddels afgegeven aan de eigenaar. De zaak is in onderzoek bij de recherche van bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: