Mahaan slikt bittere pil tegen Olaria

Mahaan heeft donderdagavond een heel bittere pil moeten slikken tegen Olaria. Ze verloor met 114-111, een verschil van 3 punten. Hoogste score Mahaan Sandro Colli – Kenneth Sabajo +12  en bij Olaria Devand Ramcharan – Romeo Soekhai +13. Mahaan, die vorig week nog het kampioenschap van Kampoe uitstelde, heeft door dit verlies tegen Olaria haar kansen om het kampioenschap verder zien verkleinen. Het verlies van Mahaan opent de deuren voor Kampoe om het kampioenschap dinsdag aanstaande te behalen. Maar dan moeten ze wel winnen van Toppers.
Formula boekte een overwining op Victorie van 155-111, waarbij het koppel Wendel Grant – Amrishkumar Balkaram een baunie gaf aan het Victorie-koppel Gilbert Anches – Ray Luitjes. Hoogste score Formula Wendel Grant – Amrishkumar Balkaram + 25 en bij Victorie Waldi Hart – Chanderkoemar Khoesial -2. De ploeg van SNL kwam niet opdagen tegen Ekta, en verloor reglementair.
Op dinsdag 22 januari speelt Kampoe tegen Toppers, Sudhar tegen De Rest en Kolibrie tegen Milieubeheer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: