Inschrijvingen nieuw basketbalseizoen afgesloten

De Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) heeft onlangs de ploegen die zich hebben aangemeld  ingeschreven voor het nieuw competitiejaar. Het blijkt dat bij de heren er twee nieuwe ploegen bij zijn gekomen. Deze zijn Koi Carper en Marwina, die zullen uitkomen in de Heren 2de klasse. Voor de rest is alles ongewijzigd. De meeste ploegen doen mee bij de mini’s, waar er 9 ploegen zijn. De jongensjeugd, jongensaspiranten en mini-aspiranten zullen het doen met 8 ploegen elk. Droevig is het gesteld met de meisjesjeugd en -aspiranten. Hier hebben zich slechts 2 ploegen ingeschreven. Bij de meisjesjeugd zien we Yellow Birds en De Arend en bij de aspiranten Yellow Birds en SCVU. Opvallend is dat Yellow Birds in alle klassen meedoet dit seizoen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: