Gold Medal 37ste servicestation RB Enterprises

ifDe jonge ondernemer Harold Jagernath opende gisteren nog een onderneming: Gold Medal Servicestation. Dit pompstation valt onder RB (Roy Boedhoe) Enterprises. Gold Medal, aan de Indira Gandhiweg, is het 37ste servicestation dat valt onder RB Enterprises. Jagernath zegt dat voor hem een droom werkelijkheid is geworden. Hij heeft een supermarkt, een auto-onderdelenzaak, een autoverhuurzaak, een bus – en taxibedrijf, een bandenreparatie en een monteurzaak en wilde graag een servicestation erbij. Over het geïnvesteerde bedrag wilde de ondernemer liever niet praten. Hij is er wel van overtuigd dat hij een goede investering heeft gedaan. Er is namelijk heel veel verkeer over de Indira Gandhiweg.
Jagernath gaat concurrentie niet uit de weg. Op 500 meters staat er een ander servicestation. Met topservice en promotieacties wil hij zijn concurrent(en) voor zijn. Gold Medal Servicestation zal voorlopig open zijn van 6 uur in de ochtend tot 11 uur ’s avonds. Jagernath wil in de toekomst het pompstation 1 x 24 uur open hebben. Zeven personen hebben emplooi gevonden bij Gold Medal.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: