FTN bezorgt Sunny Point eerste verlies

3 FTNDe ploeg van Sunny Point is niet meer ongeslagen in de competitie van de WSO. Daarvoor hebben de jongens van Foetoe Na Kaba (FTN) gezorgd. Bij rust stond Sunny Point nog voor met 1-0 door een goal van Gilberto Pinto. Maar in de tweede helft veranderde dit, want FTN sloeg toe. Eerst maakte Glerby Eduards de gelijkmaker, 3 minuten daarna was het Valentino Eduards die FTN de overwinning bezorgde. Zoals het uitziet, zullen zowel Sunny Point als FTN zich plaatsen voor de finaleronde, de top 8. Op dit moment is Lawa VIP de enige ongeslagen ploeg bij de WSO.
In de tweede wedstrijd van donderdagavond werden 8 doelpunten genoteerd. Pokigron liet daarbij een 4-1 voorsprong uit handen glippen tegen Tandu. Het werd uiteindelijk een 4-4 gelijkspel. Voor Pokigron, onder leiding van hoofdcoach Ricardo van Throo, scoorden Raymel Nelson, Mengalvio Huur, Edmund Huur en de speler Selaisse. Christino Ave (2x) en James Stoard scoorden voor Tandu.