Celebesweg opgevuld met klinkzand

Celebesweg opgevuld met 20cm dikke lag klinkzandDe Celesbesweg in het district Saramacca wordt door het commissariaat in samenwerking met CTA Paramaribo structureel aangepakt. Deze weg, met een lengte van 1300 meter en een breedte van 4 meter, verkeerde in zeer slechte staat vanwege een onderlaag van klei. Het was voor de bewoners heel moeilijk om met hun vervoermiddel over deze weg te gaan, vooral bij kleine regenval. Thans is er een aanvang gemaakt met het opvullen van klinkzand over het gehele wegdek met een hoogte van 20 cm. Verder zal deze weg voorzien worden van een schelplaag. De straatlozingen en watersleuven zullen ook schoongemaakt worden. De plaatselijke bevolking is blij dat zij nu over een goede weg zal beschikken. De werkzaamheden worden uitgevoerd door het aannemingsbedrijf Bindadin. (foto: BIC Saramacca)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: