Bond RGD blijft zich verzetten

De bond bij de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) blijft zich verzetten tegen de op handen zijnde benoeming van Shaista William-Asgarali. Gisteren diende de bond een petitie in bij minister Michael Blokland van Volksgezondheid. Ruim 250 RGD-medewerkers ondersteunden deze actie. De bond vindt dat William-Asgarali niet de geschikte persoon is om te fungeren als medisch directeur.
In tegenstelling tot de bond, ziet het stichtingsbestuur geen reden om William-Asgarali niet te benoemen. Ze is al 25 jaar in dienst bij de RGD. Dat ze geen communicatieve vaardigheden bezit, vindt het bestuur een te vage reden. Volgens het bestuur zou de ondervoorzitter van de bond ook gesolliciteerd hebben naar deze functie, maar ze werd niet gekozen. Binnen de RGD was de post van medisch directeur al 10 jaar onbemand.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: