Antinarcoticabrigade houdt 6 drugsverdachten aan

De Antinarcoticabrigade heeft een zaak in onderzoek, waarbij 4 mannen en 2 vrouwen zijn aangehouden en ingesloten op verdenking van overtreding van de Wet op verdovende middelen. De 28-jarige Leanto R. en de 29-jarige Murwin W. worden onder meer ervan verdacht deel uit te maken van een criminele bende, die buitenlandse drugskoeriers hier te lande accommodeert en voorziet van cocaïnebolletjes om mee te nemen naar het buitenland. Leanto en Murwin  zijn Surinamers.
De 30-jarige Melisa K., de 42-jarige Jolanda S., de 40-jarige Ilan H. en de 52-jarige Mario S. worden onder meer ervan verdacht naar Suriname te zijn afgereisd om cocaïne het land uit te smokkelen. Deze verdachten zijn aangehouden in een woning te Kasabaholo. In deze woning zijn “oefenbolletjes” aangetroffen en in beslag genomen. Het betreft in deze bolletjes, die geslikt of in de anus gestopt worden en de zogenaamde vaginabolletjes. De politie ervaring leert dat drugssmokkelaars, die nooit eerder bolletjes geslikt hebben of in hun anus of geslachtdeel gestopt hebben, bolletjes waarin geen cocaïne zit van de drugsverstrekkers krijgen om te oefenen. Wanneer de koeriers de oefenbolletjes vlot in het lichaam kunnen krijgen, worden dan bolletjes aan hun gegeven waarin de drug zelf zit. Melisa, Jolanda, Ilan en Mario zijn Nederlanders.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: