PVV blijft in ‘winning mood’

7 PVVDe Politie Voetbalvereniging (PVV) heeft haar ongeslagen status  in de voetbalcompetitie van de NGVB kunnen behouden door de cruciale strijd tegen Alabi Boys met 2-0 te winnen. In een perfecte strijd met een zeer hoog tempo, dat tot aan het einde werd behouden, hielden beide ploegen hun supporters tot het laatste fluitsignaal in de spanning. Scheidsrechter Eddy Alequin, bijgestaan door Clyde Fabies en Johan Rozenstruik, leidde  een perfecte wedstrijd  en toonde slechts eenmaal de gele kaart aan  de speler Lerby Abauna van  Alabi Boys.
Was het dat zo Alabi Boys in de eerste 45 minuten het initiatief nam, ze keek toch bij rust tegen  0-1 achterstand aan. PVV benutte in deze periode één van zijn weinige kansen, door een  doelpunt van Roche Pakoen in de 36ste minuut.
Ondanks het feit dat Alabi Boys in de tweede  speelperiode een inhaalslag probeerde te maken, werden de geschapen kansen niet benut. PVV die in de laatste 15 minuten een vermoeide indruk maakte, kon toch in de 89ste minuut de overwinning veilig stellen. Ashiskumar Anroedh benutte zijn kans en zorgde voor de 2-0 zege op Alabi Boys. Door deze overwinning blijft  PVV na 7 wedstrijden nog ongeslagen in de competitie, terwijl Alabi Boys  zijn 4de nederlaag  incasseerde, met 2 overwinningen en  één gelijkspel. Beide ploegen hebben slechts één wedstrijd te spelen in de eerste ronde. PVV heeft Puwanani en Alabi Boys, Benfica op programma.
Benfica  kwam verrassend tot zijn tweede overwinning van het seizoen door Jong Aurora met 3-2 te kloppen. Benfica heeft uit 7 gespeelde wedstrijd naast deze 2 zeges, 4 verliespartijen en  één gelijkspel. Bij de rust had Benfica reeds een 2-0 voorsprong door doelpunten van Argvi Landus, terwijl Vinvent Creton in de 53ste minuut voor een 3-0 voorsprong zorgde. Jong Aurora, onder leiding van Ricardo Landveld, slaagde erin om het spel gedeeltelijk over te nemen. Dit bleek maar voor slechts 5 minuten werkelijkheid te zijn. In de 65ste minuut werd de stand terug gebracht naar 3-1 door de jeugdige Ollher Petrusi en in de 70ste minuut door  Jason Lugard naar 3-2. Door deze nederlaag blijft Jong Aurora steken op één gewonnen, één gelijk en 5 verloren wedstrijden. In zijn laatste wedstrijd komt Jong Aurora uit tegen Vasas.
Voor  het weekend staan de volgende wedstrijden op programma: Vrijdagmiddag om 18.00 uur  in de U 20 klasse: Vasas – Puwanani en om 20.00 uur Flora – Napoli. Zondagmorgen is in de eersteklasse om 10.00 uur Jong Aurora  – Vasas, om 12.00 uur Benfica –  Alabi Boys en om 14.00 uur Puwanani – Slee Juniors.