Politie Tamanredjo houdt binnen twee weken elf illegalen aan

De politie van Tamanredjo heeft elf aanhoudingen verricht. Op 4 januari 2013 gelukte het haar om acht illegale Brazilianen in verzekering te stellen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn uit die acht, zeven ingesloten. De achtste illegale man moest zich aanmelden bij de Vreemdelingendienst. Het zevental is aangehouden om uitgezet te worden. Van de politie wordt vernomen dat een deel van die zeven Brazilianen reeds is uitgezet. De anderen moeten hun ticket zelf kopen. Op 14 januari kon de politie van Tamanredjo een illegale in de kraag vatten. Hij werd in het gebied Stolkertsijver aangehouden. Gisteren lukte het de sterke arm weer om nog drie illegale Brazilianen aan te houden. Uit het aantal van elf zijn er drie vrouwen.
Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: