Judofederatie opent jaar met awardavond

De Surinaamse Judofederatie (SJF) zal op zondag 20 januari een Opo Yari-vergadering houden. Tijdens deze vergadering zal het bestuur diverse belangrijke aandachtspunten bespreken, waarna men zal overgaan tot het huldigen van diverse judoka’s die het afgelopen jaar uitzonderlijke prestaties hebben neergelegd. Het geheel wordt afgesloten met een gezellig samenzijn in het multifunctionele gebouw op het terrein van de Combe Kerk.
Verder heeft de SJF haar jaarprogramma ook al af. Er zijn opvallend veel uitnodigingen van internationale toernooien binnengekomen, maar de federatie kan niet aan allemaal meedoen. De eerste is reeds op 1 februari, te weten de Florida Open in Miami. Hieraan gaat de SJF wel meedoen. Andere toernooien waaraan Surinaamse judoka’s zeker zullen uitkomen in het buitenland zijn Panam Judokampioenschappen in Costa Rica in april, IJF World Cup in Miami in mei, Panam Jeugdkampioenschappen U-18 en U-21 in Argentinië, US Open voor Junioren, Air France Open, Panam Jeugdkampioenschappen U-13 en U-15 in El Salvador en de Consude Games in Argentinië.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: