Formula sterker dan SNL

In de competitie van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) zijn dinsdag 4 partijen afgewerkt. Zo won Formula met 142-96 van SNL. De hoogste score voor Formula was voor P. Ramgolam – I. Ramcharan en bij SNL H. Amstelveen – H. Comvalius. Sudhar won met 159-75 van Milieubeheer. De hoogste score noteerde het Sudhar-koppel R. Anroedh – R.Paltie en bij Milieubeheer D. Khargoe – R.Ramahi. Victorie boekte een overwinning van 117-97 op Trekkers. Hoogste score bij Victorie was voor  W. Hart – C. Khoesial en bij Trekkers H. Pinas – J. Schaad. De Rest versloeg Kolibrie met 121-98. Hoogste score bij De Rest boekte E. Libretto – R. Pengel en bij Kolibrie J. Keerveld – J. Baker. Het programma van vandaag: Formula – Victorie, Mahaan – Olaria en Ekta – SNL.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: