Concurrenten Jong Rambaan laten punten liggen

Jong Rambaan ziet haar voorsprong op de ranglijst in de Eersteklasse van de Lelydorp Sportbond (LSB) groter worden. De ploeg won afgelopen weekend met 2-1 van Parana en zag zijn naaste concurrenten SCA en Real Java punten laten liggen. Hierdoor is Jong Rambaan bijna zeker van 2 bonuspunten in de finaleronde. Door goals van Dween Balker en Carlos Loswijk won Jong Rambaan van Parana. Voor deze ploeg scoorde Jonathan Ngadimin het tegendoelpunt. SCA kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen hekkensluiter Seaboys. Lorenzo Overman en Danilo Kartosendjojo gaven SCA binnen 24 minuten een 2-0 voorsprong. Voor rust maakte Roberto Immanuel de tegentreffer voor Seaboys, waarna Jurmain Benn in de 78ste minuut de gelijkmaker (2-2) binnenwerkte. Real Java verloor van Flamingo met 1-2. Deze stand was reeds voor rust bereikt. Terry Kastoredjo scoorde voor Real Java, Jermain Elam en Elvis Inge voor Flamingo. Real Poerwo versloeg promovendus Rodan met 4-2, na een 1-1 ruststand. Celestino Djodarmo scoorde beide goals voor Rodan. Sergio Karijopawiro (2x), Morgan Kasantirto en Gredchan Rabidin vonden het net bij Real Poerwo.
In de Tweedeklasse won Feyenoord van hekkensluiter Ras’75. Aubrey Clemens en Wayne Moore scoorden voor Feyenoord, Hans Fernand voor Ras’75. Bangun Muda won met 3-1 van Jai Gandhi, na een 1-0 ruststand. Kelvin Orassie, Romario Soengkono en Nick Soediono scoorden voor Bangun Muda, Arvind Jiawan redde de eer van Jai Gandhi.
In de U-20 klasse won Real Poerwo met 2-0 van Jong De Ster door goals van Jonathan Monkou (2x). Parana won met 6-1 in de U-17 klasse van Ras’75. Juninho Torso, Damien Marijoeram (2x), Xavio Sabajo (2x) en Mitchel Wijngaarde scoorden voor Parana. Dilion Karsoredjo maakte het enig doelpunt van Ras’75. In de U-15 klasse was Rodan met 4-2 te sterk voor Real Java. Arkelly Darson (2x), Alphons Pinas en Dwight Kasanredjo scoorde voor Rodan, Leonardo Dennen en Stefano Alidikromo voor Real Java. In deze klasse speelden verder Jong Rambaan en Parana 0-0 gelijk.