3de editie Bouw- en Woonbeurs

De 3de editie van de Bouw- en Woonbeurs staat voor de deur. Na het grote succes van de twee vorige edities heeft Stichting Welzorg Suriname gemeend een derde editie van deze beurs te organiseren. Deze vindt plaats van 1 t/m 6 augustus in het Flamboyantpark. Dat er een grote behoefte is aan deze beurs, blijkt uit de agressieve aanmeldingen van exposanten. Vanaf 2 januari is de stichting begonnen met de inschrijvingen en nu, 2 weken later, is al ruim 60% van de stands gereserveerd.  De bezoekers zullen 6 dagen lang de ruim 100 exposanten mogen bewonderen, die op hun beurt alles uit de kast zullen halen om de gemeenschap te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouw- en woonwereld. Verkavelaars, architectenbureaus, bouw- en schildersbedrijven, keukenfabrikanten, kortom de hele bouw- en woonwereld zal vertegenwoordigd zijn op deze beurs.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: