Man kort na elkaar slachtoffer van ernstige misdrijven

Een man is gisterochtend omstreeks kwart voor twee aangevallen en in het gezicht gekapt door een arbeider. Daarnaast heeft de arbeider ruim SRD 30.000 en een grijs gelakte autobus van het slachtoffer weggenomen. Het betreft in deze een grijs gelakte autobus van het merk Toyota Noah, gekentekend PB 96-89. Het slachtoffer werd in zijn woning aangevallen door zijn arbeider. Het slachtoffer ging vervolgens de straat op om hulp te zoeken en bij die gelegenheid is hij door drie mannen beroofd van zijn gouden vingerringen en zijn cellulair toestel. Het is een surveillerende politie eenheid gelukt om een van de drie mannen, een zekere M.H., 20 jaar, aan te houden. Het slachtoffer is intussen medisch behandeld. De verwonding was van dien aard dat opname in het ziekenhuis niet noodzakelijk was. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de recherche van bureau Nieuwe Haven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: