Welcome 2013 party Worstelfederatie in de smaak gevallen

4 SWFVoor het eerst in de geschiedenis van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) is er een opo yari feest gehouden. De Welcome 2013 party van de SWF gehouden in het Sportcomplex Kwatta had ongeveer 100 gasten. Deze bestonden uit worstelaars, worstelverenigingen, arbiters, bestuursleden en andere medewerkers van de SWF. Ravin Changoer, voorzitter van de SWF, gaf een korte revue van afgelopen jaar. Hij is heel erg tevreden met de realisatie van de plannen. ‘We hebben meer dan 100% gerealiseerd. Meer dan afhankelijk de bedoeling was van het ambitieus plan’, zei Changoer. Voor 2013 staan er veel activiteiten op programma. ‘De belangrijkste is de deelname aan de regionale kampioenschappen. De eerste wordt in Guatemala gehouden van 18 tot en met 23 maart. Er ligt een internationaal scheidsrechterscursus in het verschiet en de federatie is ook van plan een internationale coach naar Suriname te halen. Verder gaat Suriname voor het eerst een bestuursfunktie hebben in CPLA-bestuur’, gaf Changoer aan.
Op deze bijeenkomst werden worstelaars gehuldigd en ook anderen die een bijdrage hebben geleverd aan de SWF in 2012. Daarbij zijn ook alle nationale kampioenen van vorig jaar extra in de bloemetjes gezet en kregen ze elk een certificaat. Tot de meest voorbeeldige worstelaars van 2012 werden uitgeroepen Rudy Padarath (Jai Hind Nickerie) en Roepchand ‘Bhaw’ Kowlesar (Jai Hanoeman). Tot de meest belovende worstelaar is uitgeroepen Antonio Troenodikromo (wv Commewijne) en tot worstelaar van het jaar Soeradj Kowlesar (Jai Hanoeman). Ook de leden van het wedstrijdbureau zijn in de bloemetjes gezet.
Dennis Touw Ngie Tjou heeft namens de worstelscholen het bestuur bedankt voor het feit dat er weer geworsteld wordt en dan ook nog op niveau. Er was veel lof naar het bestuur toe. Changoer sprak wederom van een geslaagde avond. Het geheel werd afgesloten met eten, drinken en muziek. De voorzitter heeft van de gelegenheid gebruikt gemaakt om iedereen te bedanken, in het bijzonder de sponsoren en de pers.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: