Beroving op de Marowijnerivier, verdachte aangehouden

De 23-jarige M.T. is gistermorgen door de politie van Albina aangehouden en wel te Papatam. De politie kreeg gistermorgen een tip dat M.T. een Chinese vrouw beroofd had van een tas met geld. De vrouw voer met een familielid en de bootsman in een boot op de Marowijnerivier  naar Frans-Guyana. Toen zij dichtbij de Franse oever waren, sprong de verdachte M.T. vanuit een andere boot in de boot van de Chinese vrouw. Onder bedreiging met een mes nam hij de tas van de vrouw weg, waarin zij Euro 1600 aan muntgeld had. Vervolgens sprong M.T. weer in zijn boot die door een andere man bestuurd werd. M.T. en zijn metgezel voeren richting Papatam op. M.T. werd door de politie inderdaad te Papatam aangetroffen met in zijn bezit een tas inhoudende Euro 1600 aan muntgeld. Hij werd aangehouden. Het slachtoffer deed aangifte van de beroving bij de politie van Albina en herkende de tas, die bij M.T. werd aangetroffen, als haar eigendom. Intussen is M.T. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De tas met inhoud is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: