Worstelfederatie houdt Welcome 2013 feestje

De Surinaamse Worstelfederatie (SWF) organiseert vandaag een Welcome 2013 party in het Kwatta Sportcomplex. De bedoeling van dit feestje is om het nieuwe worsteljaar feestelijk in te luiden. Op deze dag zullen er bijzondere mededelingen gedaan worden door SWF-voorzitter Ravien Changoer. Hij zal tevens het jaarprogramma presenteren. De nationale kampioenen van 2012 zullen extra in de bloemetjes gezet worden, alsook mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd voor de worstelsport in 2012. Het geheel begint om 18.00 uur.
Verder gaat de SWF door met haar centrale trainingen. Zondag wordt er getraind in de sportschool van Nini Harpal te Meerzorg vanaf 10.00 uur. Voor 24 februari staat een internationaal toernooi op programma in de Anthony Nesty Sporthal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: