Welgedacht C houdt Vredenburgstar in toom

2 Welgedacht CDonderdagavond werd de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie voortgezet met de treffen tussen SV Welgedacht C en Vredenburgstar. Na een 2-1 voorsprong voor Vredenburgstar, eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. In de tweede helft scoorde Lionel Laurens in eigen doel. Door dit gelijkspel verzuimt Vredenburgstar de koppositie over te nemen van FC ADO. De ploeg van Zico Orie blijft tweede.
Serginho Atmo bracht Vredenburgstar reeds na 8 minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Welgedacht C kwam langszij in de 16de minuut via Djino de Switt. In blessuretijd van de eerste helft bracht Romario Susana Vredenburgstar op 2-1. In de tweede helft streden beide ploegen hard voor hun doelpunten, maar de enige goal was weggelegd voor Welgedacht C. Maar het was niet een speler van hen die scoorde. Laatste verdediger Lionel Laurens van Vredenburgstar scoorde in de 76ste minuut in eigen doel en bepaalde de eindstand op 2-2.
In de Tweedeklasse gaat het steeds bergafwaarts met de jongens van Bere Boys van Leiding 9A. Donderdag verloor ze van hekkensluiter Jong Jivan Jotie 2012 met 2-3. Bij rust stond Bere Boys voor met 2-1. Raynel Peiter scoorde beide goals van Bere Boys, Rajkumar Rewat scoorde een hattrick voor Jong Jivan Jotie 2012.