VHP schittert niet in Wanica

Bouterse en NDP blijven immense populair 2De VHP is niet de nummer 1 partij in het district Wanica. Ondanks de bestuurswisseling, waarbij Chandrikapersad Santokhi eveneens uit dit district nu de scepter zwaait, moet ze toch grandioos het onderspit delven voor de NDP in de peiling. Met 14% staan ze ver achter op de NDP, die 35% scoort. De Pertjajah Luhur van Paul Somohardjo scoort met 11,7% ook goed in het tweede grootste district van Suriname. De zwevende kiezers in Wanica bedraagt ook rond de 27% en gaan volgens Krishnadath ook niet richting de NDP. In zetels uitgedrukt zou de NDP bij een eventuele verkiezing 3 zetels halen, de VHP en PL elk 1 en 2 zetels zouden zweven. Wederom moet erbij vermeld worden dat de VHP vlak voor de verkiezingen met een agressievere campagnevoering altijd meer haalt dan de peilingen weergeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: