Man richtte wapen op buitenvrouw

Een man is woensdag in verzekering gesteld, omdat hij zijn buitenvrouw bedreigd heeft met een vuistvuurwapen. Deze verdachte is woonachtig aan de Doekhiweg. Hij woont daar met zijn gehuwde vrouw. Op die bewuste dag verkeerde de man onder invloed van alcohol. Hij ging richting de woning van de buitenvrouw die woont aan de Hanna‘s Lustweg. Toen de buitenvrouw weigerende de deur voor hem open te doen, pakte hij uit woede zijn vuurwapen uit zijn wagen en bedreigde de vrouw ermee. Dit wordt ook bevestigd door de buren. De man had het vermoeden dat een andere man in de woning was. De buren volgden dit voorval en belden de politie. De politie van De Nieuwe Grond heeft de verdachte in verzekering gesteld ter zake bedreiging.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: