Legacy snoept punten af van koploper Lawa VIP

Koploper Lawa VIP heeft punten laten liggen in de competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Tegen Legacy speelden zij 1-1 gelijk. Deze stand was al bij de rust bereikt. Gregory Tooy zette Legacy al in de 2de minuut op 1-0, Melpiet Dikang maakte in de 45ste minuut gelijk. Door dit gelijkspel blijft Lawa aan kop met 20 punten uit 8 wedstrijden. Young Rhytm volgt met 19 punten uit 8 wedstrijden. Sunny Point kan na het weekend ook op 20 punten komen, als ze van hekkensluiter De Stars kunnen winnnen. Op dit moment staat Sunny Point derde met 17 punten uit 7 wedstrijden. Titelverdediger Bermuda begint na 5 nederlagen oprij nu zijn draai te vinden. Donderdagavond won ze met 1-0 van FTN, na een 0-0 ruststand. Severto Altman scoorde het gouden doelpunt in de 80ste minuut. Bij de WSO speelt de top 8 de finaleronde. De laatste 4 ploegen degraderen naar de nieuw in te stellen Tweedeklasse.