Korpschef op werkbezoek in Marowijne

 De korpschef van politie, Humphrey Tjin Liep Shie, bracht gisteren een werkbezoek aan de politiepost van Moengo en Albina in het district Marowijne. Daarbij heeft de korpschef gesprekken gevoerd met de plaatselijke leidinggevende politieambtenaren, manschappen en de districtscommissaris van Marowijne, Theo Sondrejoe. De plaatselijke politieleiding en manschappen hebben daarbij de gelegenheid gehad om hun wensen kenbaar te maken ter verbetering van de politiezorg. Voorts heeft men door middel van data kunnen aantonen dat ernstige strafbare feiten, zoals berovingen, drastisch gedaald zijn, waardoor het veiligheidsgevoel in het gebied verhoogd is. De politie van Moengo en van Albina zijn met politieambtenaren versterkt die in het district geboren en getogen zijn. Met deze groep was de afspraak gemaakt dat nadat zij hun elementaire politieopleiding met succes hadden afgerond, zij in eerste instantie te werk zouden worden gesteld in het district Marowijne. De korpschef heeft in zijn toespraak tot de ambtenaren onder meer aangegeven dat zij hun werk naar eer en geweten moeten doen zonder aanzien des persoon.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: