‘Opbrengst We Give Back’

Zus & Zo heeft op de benefietdag “We Give Back” ten behoeve van de Annie Crèche een bedrag van SRD 12.500 opgehaald. De gehele dagomzet van het restaurant, een loterij, een deel van de dagomzet van de shop en een percentage van verkochte tours hebben dit bedrag verwezenlijkt. Ook mede door de vele donaties, prijzen en gratis leveringen van vele vaste leveranciers hebben we dit fantastisch resultaat gehaald. Verder heeft de spontane medewerking van alle artiesten ervoor gezorgd dat het een hele sfeervolle en leuke avond is geworden. Veel dank ook aan Bongo Charlie, Robin Austen, Mega Vibes en Kenny B die ondanks een heel druk schema toch zijn gekomen en hebben gezorgd voor top entertainment.   De cheque van SRD 12.500 is overhandigd aan de directrice van de Anniecreche.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: