Brandstof enkele centen duurder

Met ingang van vandaag gelden er nieuwe brandstofprijzen. Volgens het ministerie van Handel & Industrie (HI) is aanpassing van de maximumprijzen nodig vanwege de fluctuerende trend op de wereldmarkt. Vanaf vandaag kost een liter ongelode benzine zonder additieven bij de Suritex-pompen SRD 4,70, terwijl de consument voor een liter ongelode benzine met additieven nu SRD 4,76 betaalt. Een liter diesel kost vanaf morgen SRD 4,80.
Per 28 december had HI de consumentenprijs voor een liter unleaded zonder additieven nog vastgesteld op SRD 4,68, terwijl voor unleaded met additieven SRD 4,64 aan de pomp betaald moest worden. Vanaf vandaag gaat men respectievelijk 6 om 12 cent meer moeten uitgeven aan een liter brandstof.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: