Verdachte van moord op echtgenote voor de rechter

Balie B. wordt ervan verdacht op vrijdag 9 november 2012 zijn 43-jarige echtgenote, Jasmine Ramsing, te hebben vermoord. Dit feit deed zich voor aan de Tweekinderenweg. De verdachte bracht het slachtoffer enkele messteken toe in haar hals, waarna hij trachtte de hand aan zichzelf te slaan. Hij probeerde zich in de badkamer te verhangen. Een huisgenote die gestommel in de badkamer hoorde, zag de man aan een stuk touw hangen. De huisbewoner pakte een mes en sneed het touw door. Hierna werd de politie ingeschakeld. Gisteren werd deze zaak behandeld. De verdachte heeft advocaat Irvin Kanhai  voor juridische bijstand in de arm genomen.
De verdediging verzocht de rechter om de nodige rapporten van de verdachte te willen uitbrengen. Volgens de advocaat was de verdachte in behandeling van een psychiater. Hij kreeg medicamenten van de deskundige. Omdat er tot op dit moment geen psycholoog noch een psychiater beschikbaar is voor het gerecht liet rechter Dinesh Sewratan het Openbaar Ministerie aan het woord. Volgens het OM zal er vrijdag 11 januari een onderhoud plaatsvinden met de directeur van PCS. De officier zal de rechter de namen van de deskundigen doorgeven. Inhoudelijk werd er gisteren niets gedaan aan deze zaak. Op 6 maart wordt de behandeling hervat. Balie blijft in voorarrest.
Een soortgelijk geval heeft zich laatstelijk ook voorgedaan. Radjes Jangali heeft zijn echtgenote om het leven gebracht en na zijn snode daad heeft hij zelfmoord gepleegd door een verdelgingsmiddel in te nemen. Jangali heeft zijn echtgenote middels wurging om het leven gebracht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: