Hoorzittingen in Wanica gaan van start

De jaarlijks terugkerende hoorzittingen in het district Wanica staan voor de deur! In de periode van 11 januari t/m 30 januarin 2013 zullen respectievelijk de ressorten Saramaccapolder, Koewarasan, Lelydorp, Domburg, Kwatta, de Nieuwe Grond en Houttuin burgers wederom de gelegenheid krijgen mee te bepalen in het beleid van het district. Tijdens deze openbare vergadering van de Resoortraad komen de burgers praten over hun omgeving, waarbij zij voorstellen alsook oplossingen voor problemen aandragen. Met hun bijdrage maakt de ressortraad een gedegen definitief ressortplan. De ressortplannen worden uiteindelijk vervat in een definitief districtsplan en districtsbegroting. De participatie van de burgers neemt gestaag toe, waarbij de burgers steeds meer de nadruk leggen op de realisatie van de plannen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: