Braziliaan doodgeschoten

Een Braziliaan, meer bekend als Fodessi, is dinsdagavond te Grankreek door de 27-jarige D.K. met een jachtgeweer neergeschoten. Het slachtoffer kwam ter plaatse te overlijden. Na de daad ging de verdachte ervandoor met het atv-voertuig en vermoedelijk 50 gram ruw goud van het slachtoffer. Hij koerste per boot richting de aanmeersteiger te Afobaka. De politie van Brokopondo die melding kreeg van dit geval, wachtte deze verdachte op bij de aanmeersteiger. D.K. is aangehouden en het voertuig dat in de boot werd aangetroffen, werd in beslag genomen.
Volgens  verklaring van D.K. zaten hij en Fodessi dinsdagavond te borrelen. Zij kregen op een bepaald moment ruzie om een vrouw. Fodessi zou een jachtgeweer bij zich hebben. Toen Fodessi hem wilde neerschieten, raakten zij in een worsteling. Het zou D.K. zijn gelukt om de Braziliaan  te ontwapenen, waarna hij hem met hetzelfde wapen neerschoot. Hangende het onderzoek is D.K. door de politie van Brokopondo in verzekering gesteld. De politie van Brokopondo is intussen vertrokken naar Grankreek voor het plegen van een onderzoek.
 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: